Ka një javë që ujësjellësi ka shpërthyer në Jelloc

Banorët e fshatit Jelloc të Klinës janë në hall nga ujërat.

Ata kanë thënë për Klina Info ku kanë dërguar edhe fotografi, se ujësjellsi ka shpërthyer qe një javë.

Uji sipas tyre ka marrë fushat dhe arat, derisa askush nga Komuna nuk kanë ndërmarrë ende asgjë.