AKV “Jehona e Dukagjinit”, këtë të diel në “Sofrën Dardane”

Nesër, e diel ,12 qershor, AKV “Jehona e Dukagjinit” do të paraqitet në festivalin mbarëkombëtar”Sofra dardane” në Bajram Curr.

Festivali eshtë i karakterit garues ,ndërsa AKV “Jehona e Dukagjinit’, me drejtor Daut Gashi, do të paraqitet më tri kengë dhe më një valle.

SHARE