JAGODA, ZAJMI, DEIQI, VOLLJAKA, SFERKA DHE PËRQEVA 100% ME AAK-në

i sponzorizuar

Në ditën e tretë dhe të katërt të fushatës elektorale për zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit, kandidatët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës nga Klina, Hekuran Sejdia, Driton Bardheci dhe Marqe Selmanaj, kanë vazhduar takimet me qytetarët e Jagodes, Zajmit, Deiqit, Volljakut, Sferkës dhe Përqevës.

Në këto takime, ku i pranishëm ishte edhe Kryetari i Komunës së Klinës, Prof. Dr. Zenun Elezaj, dhe anëtarë të tjerë të kryesisë së AAK-së në Klinë, kandidatët për Kuvendin e Kosovës biseduan me banorët e këtyre fshatrave për kërkesat dhe problemet me të cilat ata përballën.

Gjatë takimit u theksua se koncepti #100%SHTET
✅Është garancë e vetme për paprekshmërinë e kufijve të 17 shkurtit 2008,
✅Siguron respektim të sovranitetit të vendit, që Republika e Kosovës të vendosë vet për punët e brendshme dhe se,
✅Aleanca ka listën me kandidatët më të mirë për të përfaqësuar qytetarët në kuvend.

✅ 119 AAK-PSD

✅ 1 RAMUSH HARADINAJ
✅ 24 DRITON BARDHECI
✅ 49 MARQE TANUSHI SELMANAJ
✅ 75 HEKURAN SEJDI