Një i vdekur e 25 të lënduar në aksidente trafiku brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve në Kosovë kanë ndodhur 50 aksidente trafiku.

Një i vdekur dhe 25 të lënduar është bilanci i këtyre aksidenteve.

Policia e Kosovës ka shqiptuar gjithsejt 720 gjoba për shkelësit e rregullave në komunikacion.

SHARE