I shkeputet kontrata e punës nje mjeku në Klinë

Si duket angazhimi për ta ndërgjegjësuar faktorin njeri është sfida jonë më e madhe, është angazhim i vazhdueshëm dhe sidomos për këtë njeriun tonë te çuditshëm,ka shkruar ne faqen e tijë ne Facebook drejtori për shëndetësi në Klinë.
Sot pas ankesave te pacientëve dhe pas vizites time ne oret e vona ,kam propozuar shkëputjen e kontratës për një mjek që nuk ishte në vëndin e punës,keshtu është shprehur për Klina info drejtori për shëndetësi Hekuran Sejdiu

SHARE