I riu humb jetën në vendin e punës, e zë kamioni në Han të Elezit

Një humbje e madhe ka ndodhur për Familjen Koraqi nga Komuna e Hanit të Elezit.

I riu, Salih Koraqi është aksidentuar mbrëmë në vendin e punës, në një gurëthyes në Han të ElezitDyshohet se ai u vetaksidentua në vendin e punës.

Dyshohet se të riun e ka zënë kamioni përfundi.

I ndjeri ka lënë pas gruan dhe dy fëmijë.

SHARE