I BIRI PËRSHËNDETET ME TË ATIN QË NISET ME MISION USHTARAK NË KABUL

Forcat e Armatosura të Shqipërisë kanë përcjellë për në Kabul kontingjentin e radhës të përbërë nga ushtarakë nga batalioni Komando dhe ai i Mbështetjes me Luftim, shkruan AktivPress.

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka e ka përzgjedhur si Foto të ditës, momentin kur një ushtarak përshëndetet me të birin.

Shqipëria është anëtare e NATO-s, andaj trupat ushtarake të saj i përgjigjen Alenancës Veriatlantike kudo që të jetë nevoja./Klina info/