Humb jetën një fëmijë nën moshën 9-vjeçare nga koronavirusi në Kosovë

Members of the University Clinical Center of Kosovo in protective gear walk past a sign reading "Ambulance For Coronavirus" at the University Clinical Center of Kosovo in Pristina on March 14, 2020. - Kosovo reported its first coronavirus (COVID-19) case on March 13, 2020, in a 22-year-old Italian woman and a 77-year-old Kosovar man, both recently returned from Italy. (Photo by Armend NIMANI / AFP)

Sot u regjistruan tetë viktima nga koronavirusi në Kosovë, e në mesin e tyre është edhe një fëmijë nën moshën 9-vjeçare,

Kështu thuhet në platformën e Ministrisë së Shëndetësisë, ku publikohen të dhënat për 24-orëshin e fundit.

Gjithashtu, në tabelën e mëposhtme shihet se 4 nga viktimat janë të moshës mbi 80 vjeç, 2 viktima i takojnë grupmoshës 70-79 vjeç dhe një i takon grupmoshës 60-69 vjeç.

SHARE