Hoxhë Blerim Musliu jep lajmin e mirë: Bukë falas për agjëruesit dhe nevojtarët

“Bukë falas për të gjithë agjëruesit dhe nevojtarët”, kështu e nisë lajmin e mirë Hoxhë Blerim Musliu në një video të publikuar në FB.

Ai tregon se për të gjashtin vit radhazi, gjatë Muajit të Shenjtë të Ramazanit do të jipen bukë falas.

Për këtë ai falënderon Nikë Mrijaj pronari i furrës Beni – LR Bakery, në Klinë.