LATEST ARTICLES

Bekim Jashari tërhiqet nga politika

Ish-kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se do të tërhiqet nga politika. Ai ka dhënë disa arsye që e quan deri te ky...

Një punëtor vdes në vendin e tij të punës në Suharekë

N.M, 51-vjeçar punëtor nga Prizreni ka vdekur sot në vendin e tij të punës në fshatin Studençan të Suharekës. Kështu ka bërë të ditur Shaqir...

Kaq do të jetë paga e ministrave dhe deputetëve

Kaq do të jetë paga e ministrave dhe deputetëve Deputetët dhe ministrat janë vendosur në koeficientin 16.4. Kështu pagat e tyre do të jenë 1 mijë...

Këto janë pagat që do të marrin këtë vit të gjithë...

Vlera e koeficientit të pagave për vitin 2023 do të jetë 105 euro. Kështu tha kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë mbledhjes së Qeverisë...

Kurti ia ul rrogën vetës

Qeveria e Kosovës ka vendosur që vlera monetare e koeficientit të pagave të jetë 105 euro për vitin 2023, e 110 euro për vitin...

Këto janë pagat e të gjithë pjesëtarëve të Policisë së Kosovës,...

Me Ligjin e ri për pagat në sektorin publik, do të këtë lëvizje të pagave edhe të zyrtarët policor. Me caktimin e vlerës së...

Sektori i shëndetësisë me paga më të lartat, këto janë shifrat!

Paga e mjekëve sipas përllogaritjes së koeficientit 7.4 del të jetë 777€. Ndërsa, në 12 për doktorët specialistët, 1,260 euro. Ndërsa, ligji parasheh kompensim për kujdestari,...

Ja sa do të jetë paga e mësuesëve dhe profesorëve në...

Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur sot se vlera e koeficientit të pagave do të jetë 105. Sa do të paguhen mësimdhënësit në...

Zyrtare: Vlera e koeficientit të pagave është caktuar 105 euro

Qeveria e Kosovës ka prezantuar sot vlerën e koeficientit të pagës në sektorin publik, raporton IndeksOnline. Vlera e caktuar është 105 euro e cila do...

Zhduket një grua në Pejë

Një grua është raportuar e zhdukur të hënën në Pejë. Sipas policisë, familjarët nga e diela nuk dinë gjë për fatin e saj. “Ankuesja femër kosovare...