Hajnat vjedhin një traktor në Ujmirë të Klinës

Vjedhjet vazhdojnë të jenë një dukuri shqetësuese në Kosovë.
Klina.info mëson se tre persona të panjohur kanë hyrë në fshatin Ujmir të Klinës, ndërsa sipas hetimeve të para, thuhet se kanë vjedhur një traktor.
Policia dhe njësitet përkatëse po merren me rastin.