Hajnat thyejnë një shtëpi në Malishevë, vjedhin ari dhe para

Një vjedhje e rëndë është raportuar të ketë ndodhur të dje në Malishevë,

Policia ka njoftuar se viktima ka deklaruar në polici se i janë vjedhur para dhe një sasi ari.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 21:45 në Malishevë.