Dukagjini me fat në Conference League, lehtë edhe për Gjilanin

Skuadra e Gjilanit dhe Dukagjinit kanë mësuar kundërshtarin e saj në Conference League.

Ekipi i Gjilanit do të përballet me ekipin e FC Progres Niederkorn nga Luksemburgu.

Ndërsa, sukadra e Dukagjinit do të përballet me FC Europa nga Gjibraltari.

Ndeshjet e raundit të parë kualifikues me dy ndeshje do të zhvillohen më 13 dhe 20 korrik