Gresa Behluli kam vendos me i shitë të gjitha fustanet paratë nga shitja do ti dhuroj për bamirësi.

Gresa ne një postim ne facebook ka njoftu shitë të gjitha fustanet
Postim plote

Përshëndetje shokë e shoqe, sidomos për ju zonja dhe zonjusha , dua të iu tregoj që kam vendos me i shitë të gjitha fustanet e mija, dhe paratë që mbledhen nga shitja do ti dhuroj të gjitha për bamirësi.
Të gjitha janë fustane që kanë kushtu sepse jane punu me shumë kujdes bashkë me to ndaj edhe kujtimet ma të bukura, prandaj vendosa me kontribu përmes tyre..
Shumë shpejtë dalin fotot që i kam realizu me këto fustane do t’i shihni nga sot e tutje, pastaj ato që ju pëlqejnë keni mundësi me i porosit online.
Pjesë e kësaj iniciative do të jenë edhe disa nga fustanet e @womenfashion.ks.
FITO NJË FUSTAN, DHE NDIHMO!
Me shumë respekt e dashni!
Gresa?/klina.info