Granada e dorës në Grabanicë (video)

Sot është gjetur një granadë dore në fshatin Grabanicë të Klinës. Ajo është gjetur buzë rrugës dhe sipas dëshmitarëve, granada është gjetur nga 2 banor te fshati Grabanic. Në vendin e ngjarjes kanë dalë policia, kurse FSK ka marrë mjetin shpërthyes nga vendi që është gjetur./Klina Info/

SHARE