Gjendet një serb 58 vjeçar i vdekur në banesën e tij në Deçan

Një person me nacionalitet serb e me nënshtetësi kosovare është gjetur pa shenja jete në banesën e tij sot në Deçan,

Sipas njoftimit të policisë, trupi i 58 vjeçarit jetë dërgohet në Institutin e Mjekësisë Ligjore.

Njoftimi:

Viktima B. Q. lindur me 24.10. 1962 Serb/Kosovarë, më vendbanim në Deçan, nuk ishte vërejtur e as

lajmëruar për një kohë. Policia me tu informuar për rastin ka marr veprime të nevojshme me qëllim të

vend ndodhjes. Sot, me datë 02.06. 2020 rreth orës 12:20 Policia se bashku më njësitin e Zjarrfikësve më urdhër të

Prokurorit shtetit, kanë hapur me forcë derën e banesës së viktimës dhe kanë vërejtur një trup pa shenja

jete. Vdekjen e ka konstatuar mjeku kujdestarë.

Me urdhër të Prokurorit Shtetit trupi i pa jetë dërgohet në Institutin e Mjekësisë Ligjore.