Gezon Berisha 21 vite më parë ishte bashk me Deshmori Haxhi Hoti (Leshi)

Gëzon Berisha përmes rrjetit social Facebook, ka kujtuar sot bashkëluftetarin Haxhi Hoti, ku ka rënë për të mos vdekur kurrë. Në grup me të ka qenë edhe Gëzoni. Ky i fundit ka qenë i kyçur në UÇK që nga fillimi i themelimit të saj bashkë me vëllëzër të tij.
Gëzoni sot është kryetar o Nismës Social Demokrate në Pejë, dhe asambleist në këtë komunë.shkrun Klina.info
POSTIM I PLOT

21 vite më parë nje grup bashkëluftetarësh, afersisht rreth 70 veta, ku pjesë e ati grupi pata fatin te jam edhe unë! Te prirë nga shumë djem trima siç ishte Deshmori Haxhi Hoti( Komandant Lleshi) ishim duke u futur nga shteti amë (Shqipria)të armatosur, dhe të ngarkuar me armatim qe te furnizonim edhe bashkëluftetarët në Kosovë, ku kishte filluar nje luftë e pa barabart, dhe ne, me atë qe kishim mundoheshim ti dilnim zot vendit dhe qytetarve. Ramë në pritë nga forcat e okupatorit, ku dhe ra heroikisht per te mos vdekur kurr Deshmori Haxhi Hoti (Leshi) Lavdi!
Lavdi Dëshmorve! Respekt dhe përulje për bashkëluftetarët dhe per të gjithë ata që kontribuan qe ne te jemi këtu sot!