FVK dënon KV Malishevën dhe KV Klinën me gjoba, trajneri Sami Millaku me 4 lojë mosudhëheqje

Federata e Vojelbollit të Kosovës ka dalë me vendim për incidentin që ndodhi në mes KV Malishevës dhe KV Klinës.

Klina Info sjellë vendimin ku ndër të tjera thuhet se trajneri Sami Millaku dënohet me 4 ndeshje mosudhëheqje të ekipit.

Dënime ka edhe gjobë financiare për të dy ekipet dhe masë diciplinore për një volejbolliste dhe trajnerin Liridon Telaku.

Ky është vendimi:

SHARE