Vodhi me forcë një revole në Pejë, arrest për gruan dhe të dyashuarin të cilit ia dha armën

Një person ka njoftuar policinë se nja grua ka hapur me forcë dhomën e fjetjes së tij dhe nga aty ka vjedhur revolen me 15 fishekë.

Më pas revolën ia ka dhënë të dyshuarit mashkull.

Lidhur me rastin dy të dyshuarit janë arrestuar, më pas janë liruar.

Njoftimi i plotë i policisë:

VJEDHJE E RËNDË /Pejë 28.03.2022 – 10:00. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se e dyshuara femër kosovare ka hapur me forcë derën e dhomës së fjetjes dhe kishte vjedhur një revole me 15 fishek dhe më pas i kishte dhënë të dyshuarit mashkull kosovar. Të dyshuarit janë arrestuar edhe pistoleta me municion është konfiskuar. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

SHARE