Fshati Jagodë merr pamje magjike në prag të festave të fundvitit

Fshati Jagodë i komunës së Klinës ka marr një pamje të bukur në prag të festës të Krishtlindjes dhe të Vitit të Ri.

Banorët e këtij fshati kanë rregulluar hapësirën afër kishës me në shije të veçantë duke i dhënë pamje krejtësisht festive.

Ata kanë stolisur bredhat dhe oborrin kishtar me drita shumë ngjyrëshe duke i dhënë magji, vendbanimit të tyre.

Dekorimi  dhe rregullimi i fshatit, tashmë është bërë një traditë, nga banorët e saj. Një shembull i tillë ndiqet çdo vit edhe në Pjetërshan të Gjakovës./

lignnone size-full wp-image-9014″ />

SHARE