Dhelpra po bënë xhiro nëpër kulma të shtëpive në Klinë.

Një dhelpër po endet në Klinë dhe ajo as që po frigohet nga njerëzit. Këtë e ka bërë të ditur Pal Canaj, në rrjetin social Facebook.

Postimi i tij:

SHARE