Forumi Rinor i LDK-së dhe PSHDK-së, kanë mbajtur një mbrëmje muzikore më të rinjtë e Klinës.

Forumi Rinor i LDK-së dhe PSHDK-së, kanë mbajtur një mbrëmje muzikore më të rinjtë e Klinës.

Në këtë mbrëmje muzikore ishin të pranishëm Kryesia e Degës së bashku me kryetarët e Forumeve.

Kjo mbrëmje është organizuar më qëllim të mbështetjes së kandidatës sonë për Kryeministre, Vjosa Osmani dhe në mbështetje të kandidatëve për deputetë nga Dega e LDK-së, në Klinë.