Falë Klina.info gjendet çanta e një gruaje, ajo shpërbleu qytetarin me 200 euro per ti kthyer dokumentet .

Një gruaje dje në Klinë,i ka humbur çanta me dokumenta të Austrisë, e njëjta ka kërkuar ndihmë nga Klina.info dhe një shpërblim prej 200 euro kush e gjen.

Falë Klina.info brenda 24orësh është gjetur çanta.