Sot në orën 13:00 nis loja KF Dukagjini – Llapi

Në kuadër të Super Ligës së Kosovës, sot është Dita e ndeshjes!

Sot në Klinë, vjen skuadra e Llapit, për t’u ballafaquar me KF Dukagjinin.

Loja zhvillohet në Ora 13:00 dhe transmetohet LIVE në Artmotion.

Hithat kërkojnë përkrahje për klubin e zemrës.