Ja si duket në jetën reale Night King nga seriali Game of Thrones

Episodi i tretë i serialit “Game Of Thrones” ka dal të hënën, ndërsa në këtë episod karakteri i “Night King” u ballafaqua me një fund të ashpër gjatë Betejës së Ëinterfell.

“Night King” është demaskuar tashmë, paraparë të cilit fshihet një aktor i shquar sllovak, i kthyer në aktorin Vladimir Furdik, i cili më parë u shfaq në skenë Skyfall dhe Thor: The Dark Ëorld.

Ylli i aktrimit, 48 vjeç, tregon pamjet e pikturuara dhe pamjen klasike të tij në rrjetin social instagram.

Ai në episodin e fundit e kishte pësuar vdekjen nga ‘Arya Stark’, pas një sulmi të papritur nga prapa, gjersa ky i pari po tentonte ta mbyste Brandon Stark.