EULEX bastis edhe banesën e Kadri Veselit

EULEX-i në mëngjesin e së premtes është duke zhvilluar disa operacione në shtëpitë e liderëve të UÇK-së, që u transferuan dje për në Hagë.

Policia e EULEX-it është duke bastisur edhe shtëpinë e e ish-liderit të partisë, Kadri Veseli, përveç bastisjes në shtëpinë e ish-presidentit Thaçi.

Ndërkaq nuk dihet nëse bastisje do të kryhen edhe në shtëpinë e Rexhep Selimit.

Të tre këtyre figurave të lartëpërmendura, u janë konfirmuar aktakuzat nga Specialja dhe janë transferuar dje për në Hagë.