Esat Raci thotë që do ta mbështesin protestën e nesërme

Nesër do të organizohet protestë gjithēpopullore për të kundërpopullore pēr tē kundërshtuar ndërtimin e Fabrikēs sē Çimentos nē fshatin Gremnik.

Pro kësaj proteste ka dalē edhe opozita në Klinë, derisa edhe VV dhe PDK në këtë komunē kanë mbështetur qytetarët.

Shefi i Grupit të Kuvendit në Klinë, ka thënë për Klina.info se janë kundër ndërtimit të Fabrikës së Çimentos.

“Jam me qytetarët dhe nëser jemi në protestë bashkë me asamblistët e PDK-së. Po ashtu kemi propozu një komision për ndërtimin dhe lejen nga Komuna, për fabrikën”, ka thënë Raci.

SHARE