Në shesh bëhen ‘prova për protesta’

58

Në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë disa qytetarë janë tubuar duke thënë se po bëjnë prova për protesta.

Në disa video të publikuara në rrjetet sociale ata shihen duke respektuar distancën dhe të pajisur me doreza dhe maska,