Era e fuqishme godet Istogun

.Kjo është rruga që të shpije tek shkolla fillore”Bajram Curri”-Istog.Lusim qytetarët që të qendrojnë në shtëpitë e tyre dhe prindërit që kanë fëmijë në shkollë mos ti dërgojnë ata sepse si kjo llamarina në lis mund të bije dhe mund të marr jetë njerëzish.

SHARE