+2 – Frashër Krasniqi i PSD-së ka prezantuar dy anëtarë të rinj të kësaj partie nga Malisheva

+2 – Frashër Krasniqi i PSD-së ka prezantuar dy anëtarë të rinj të kësaj partie nga Malisheva .

Duke thënë se “bashkë me ta e shumë të rinj e të reja që po na bashkohen gjithandej Kosovës, po e ndërtojmë Partinë Socialdemokrate, si një opozitë të fuqishme përballë një Qeverie që e ka mendjen tek kapja e kontrolli i shtetit dhe shoqërisë”