Emrat e Listës Srpska në kabinetin e Qeverisë së Hotit

Lista Srpska do të përfaqësohet me dy ministra në Qeverinë e re të Avdullah Hotit.

Goran Rakiq do ta ketë postin e zv/kryeministrit. Po ashtu, ai do të jetë edhe ministri i Pushtetit Lokal, shkruan

Ndërsa, Dalivor Jevtiq është emëruar si ministër për Kthim dhe Komunitete.