Elezi ka një mesazh për klinasit

Qeveria në detyrë e Kosovës, ka marrë vendim që komuna e Klinës nga sonte të hiqet nga karantina, e vendosur si pasojë e përhapjes së virusit COVID-19.

Kryetari i komunës, Zenun Elezaj, thekson se rreziku për përhapje të virusit po zvogëlohet, por për t`a mposhtur plotësisht nuk duhet të krijojmë komoditet.

Elezaj apelon qytetarët që ta shtojnë kujdesin dhe të vazhdojnë të i zbatojmë udhëzimet e mjekëve dhe vendimet e institucioneve lokale e qendrore.

Sipas këtij vendimit masat dhe vendimet e tjera mbesin në fuq

SHARE