Ekipi anglez i xhudos vjen në Kosovë për të mësuar nga Kampionët

Një ekip anglez u xhudos ka arritur në Kosovë ku për qëllim kanë rritjen e performancës së tyre duke u stërvitur bashkë me ekipin kosovar të xhudos në Pejë.

Trajneri Driton Kuka ka thënë se janë shumë ekipe dhe trajnerë më nam botëror që po e vizitojnë qendrën nacionale të xhudos në Pejë.

Madje, sipas tij, trajneri që ka arritur me ekipin anglez, kishte ardhur në Kosovës pas luftës me ushtrinë angleze.

Ja postimi i plotë i Kukës në “Facebook”:

Indeks Online Logo
Zgjidh gjuhën
sq Albanian

Ekipi anglez i xhudos vjen në Kosovë për të mësuar nga Kampionët
Viber IconINDEKSONLINEE Martë, 24 Maj 2022 12:33
Një ekip anglez u xhudos ka arritur në Kosovë ku për qëllim kanë rritjen e performancës së tyre duke u stërvitur bashkë me ekipin kosovar të xhudos në Pejë.

Trajneri Driton Kuka ka thënë se janë shumë ekipe dhe trajnerë më nam botëror që po e vizitojnë qendrën nacionale të xhudos në Pejë.

Madje, sipas tij, trajneri që ka arritur me ekipin anglez, kishte ardhur në Kosovës pas luftës me ushtrinë angleze.

Ja postimi i plotë i Kukës në “Facebook”:

Qendra Nacionale në Pejë …

Foto me pamje të mrekullueshme të bjeshkëve që rrethojnë qytetin tonë

Trajnerë me nam nga mbarë nota me ekipet e tyre po qëndrojnë këto ditë në Pejë!

Kësaj radhe e veçantë ardhja e ekipit anglez në vendin tonë. Një prej tyre kishte zbarkuar me ushtrinë angleze si ushtar pas luftës e tash po vjen si trajner me ekipin e xhudos për të stërvitur me ekipin tonë për të rritur performancën e ekipit të tij!

SHARE