Edhe sot nafta më lirë për dy centë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar një litër naftë sot do të shitet për 1 euro e 58 centë, apo për dy centë më lirë se që është shitur në ditën e hënë.

Sipas MINT çmimi i benzinës nuk ka lëvizur në krahasim me dje, ku një litër edhe sot do të shitet për 1 euro 35 centë.

E po ashtu do të jetë çmimi i njëjtë për produktin e gazit.

Një litër do të shitet për 75 centë.

SHARE