Edhe një rast me COVID-19! nga Klina

15

Edhe një rast nga Klina

Sot u konfirmuan 71 raste me Covid-19 në Kosovë, 163 të shëruar dhe 7 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, është edhe një person nga Klina, më saktësisht nga fshati Caravik.