Aktivitet i organizuar për pastrimin e oborrit të QKMF ” Nena Tereze” Kline

Organizimi dhe monitorimi I aksionit “Ta pastrojmë Kosovën” për rajonin e qytetit të Klinës nga disa qytetare ambientalistë të cilet u benë se bashku me stafin shëndetesor ne QKMF “ Nënë Tereza” ku pastruan oborrin e ketij Institucioni shëndetesor shumë te rendesishëm për Komunën e Klinës.

Falënderojmë të gjithë ata qe morën pjesë ne ketë aktivitet, ne veqanti grupin e qytetarëve të Klinës