Edhe dy rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 285 raste me Covid-19 në Kosovë, 72 të shëruar dhe 2 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy person nga Klina, më saktësisht nga fshati Siqevë 1 persona dhe nga fshati Stupë 1 person me Covud-19