Edhe 4 raste nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 645 raste me Covid-19 në Kosovë, 353 të shëruar dhe 12 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 4 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Caravik 1 persona nga fshati Pjetërq i Epërm 1 person dhe nga Klina 2 persona me Covud-19

SHARE