Djali nga Klina që ëndërron të bëhet reper në të ardhmen.

Elion Morina është një djal rreth të 12-ve i cili ka dëshirë të madhe që dikur të hyjë në botën e muzikës. Ai në ahengjet e ndryshme familjare vazhdimisht këndon nga pasioni që ka për këngen.
Shpresojmë që si Elioni edhe bashkmoshatarët e tij të zbulojnë qysh heret se qfarë duan të bëhen dhe të punojnë në atë drejtim.Klina info

SHARE