Edhe 2 raste te reja nga Klina me COVID-19!

Sot u konfirmuan 158 raste me Covid-19 në Kosovë, 245 të shëruar dhe 13 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy (2) persona nga Klina, më saktësisht nje (1) nga Klina, kurse tjetri nga fshati Zllakuqan.