Edhe 2 raste nga Klina me COVID 19

Sot u konfirmuan 129 raste me Covid-19 në Kosovë, 152 të shëruar dhe 9 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy persona nga Klina, më saktësisht njeri nga Klina, kurse tjetri nga fshati Zajm.

SHARE