Rruga e dëmtuar që po u sjellë telashe banorëve të fshatit Drenoc i Klinës

Banorët e fshatit Drenoc të Klinës, janë ankuar për një rrugë, e cila sipas tyre po u nxjerr telashe.

Sipas banorëve bëhet fjalë për rrugën “Vesel Avdylï”, e cila është e pakalueshme dhe i ka bllokuar.

Ata thonë se kjo rrugë është rregulluar një herë, por e njëjta sërish është dëmtuar.
Klina.info sjellë pamje nga kjo rrugë dhe gjendja e saj e tanishme..