E vendos semaforin në krah dhe ecë me të nëpër qytetin e Mitrovicës

COVID-19

Të infektuar

67.008

Të shëruar

58.600

Të vdekur

1.579

E vendos semaforin në krah dhe ecë me të nëpër qytetin e Mitrovicës

Sinjali.com
24 Shkurt 2021 17:00

Një semafor që kishte mbetur prej disa javësh i thyer dhe i vjerrur në një shtyllë në Mitrovicë, siç duket se i ka penguar një qytetarit, i cili ka vendosur ta largojë nga aty.

Në disa fotografi shihet se si qytetari e merr semaforin dhe ecën lirshëm sheshit të Mitrovicës.

Më poshtë mund t’i shihni pamjet.

SHARE