E FUNDIT: 5 Viktima nga tërmeti, 4 gra në Thuman dhe një person në Durrës

Rëndohet bilanci i viktimave nga tërmeti. Ka shkuar në 5 numri personave që kanë humbur jetë.

4 gra në Thumanë dhe një person në Durrës janë lajmet që vijnë së fundm