Dy punëtorë të N.J.O Ambienti ndihmojnë një familje në nevojë nga Qupeva e Ulët

Dy punëtorë të N.J.O Ambienti – Klinë, Ukë Raci dhe Salih Krasniqi, gjatë ditës së sotme kanë shprehur dëshirën për t’ju ardhë në ndihmë një familjeje nga fshati Qupevë e Ulët në Klinë.
Ata do t’ia dhurojnë kësaj familje një kontejnerë prej 120 litra.

Kjo është një dhuratë shumë e vogë, por që ka një mesazh të fuqishëm, e që do të thotë shumë për këtë familje në nevojë.
E njejta familje, ka falënderuar përmes Klina.info dy punëtorët, Racin dhe Krasniqin./Klina info/

SHARE