Dy kosovarët e parë në kinematografinë turke, tani edhe Vedati i Stupcave

Vedat Bajrami duket se do të nis një sfidë të re në aktrim.

Humoristi i njohur shqiptar pritet ta provoj veten në kinematografinë turke.

Për hapin e tij të radhës, Vedati i Stupcave ka marr urim nga një kosovare tjetër që ka rrugëtim të ngjashëm.

Arbnora Ademaj e ka uruar Vedatin duke e vlerësuar lart atë dhe duke thënë se ndihet krenar me të.

Ademaj ka arritur suksese në kinematografinë turke ndërsa aktualisht është pjesë e serialit turk Kirik Hayatlar, që transmetohet në televizionin e famshëm, Kanal D.