Dy Arta-t ‘’bombastike’’ në ditëlindjen e Butrintit

844

Këngëtari, Butrint Imeri, mbrëmë festoj ditëlindjen e tij, të pranishëm në festën e tij ishin shumë fytyra publike.

Mirëpo si gjithmonë, modelet Arta Nitaj dhe Arta Elezaj, ishin ato që tërhoqën vëmendjen.

Modelet ishin veshur me fustane, ku ekspozonin format e tyre trupore bombastike.

Nga videot e postuara, u duk se ato po u kënaqeshin në festë aty ku mbizotëronte një atmosferë e zjarrtë.