Dr.spc.Vesel Musaj kryen trajtime fiziatrike në Poliklinikën Biolab – Zafi

Në kuadër të Poliklinikës Biolab Zafi në Klinë mund të kryeni Vizita Specialistike në lemi të ndryshme, ndër to edhe për trajtimin e problemeve Fiziatrike, më në krye Dr.spc. Vesel Musaj

ℹ️Shërbimet që ofrohen janë:

-Vizita Specialistike Fiziatrike nga lëmitë e Ortopedisë,Reumatologjise dhe Neurologjise të përcjellura me terapi Fizioterapeutike me aparatura moderne.

👉Për informata dhe termine:
📍Klinë, Rr.Mehmet Haxhaj 📞(049 405 055)
⏰Orari i punës: Nga e Hëna deri të Premtën

Biolab Zafi 25 Vite së Bashku
Shëndeti mbi të gjitha❗️

SHARE