Dr.Endrit Krasniqi i bashkohet profesionistëve në Poliklinikën Biolab ZAFI

Poliklinika Biolab ZAFI në Klinë ju njofton se nga tani pjesë e stafit profesionist shëndetsor do të jetë edhe Dr.Endrit Krasniqi – Doktor i Mjekësisë.

Dr.ENDRITI do të jetë aty për Ju, nga e hëna deri të shtunën prej orës 15:00-21:00.

Gjatë kësaj kohe ofrohen këto sherbime:
– kontrolla/vizita mjekësore
– ultrazëri
– qepje dhe pastrim i plagëve
– vendosja e kateterëve urinar
– konsulta te analizave laboratorike
– konsulta nutricioni etj.

Biolab ZAFI – shëndeti mbi të gjitha!

???? 049 405 055
???? Klinë, Muhamet Haxhaj
???? www.biolabzafi.com