Diplomon gjenerata re e kadetëve, FSK organizon ceremoni

Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) mban ceremoninë e diplomimit të kadetëve, gjenerata 2024. Marrin pjesë drejtuesit e Ministrisë së Mbrojtjes dhe të FSK-së.

Raportohet se ceremonia fillon në orën 09:45, në Kazermën “Adem Jashari”, në Prishtinë.